Meteen naar de inhoud
Home » Partners

Partners

Als vertaler en corrector werk ik soms samen met verschillende partners. Enkele partners wil ik graag hieronder benoemen.

Boekscout.nl

Boekscout.nl is een uitgever die graag ruimte maakt voor meer boeken, zo ook dat van jou. Of je nu een beginnend schrijver bent of juist al meerdere boeken van jezelf op de plank hebt staan, Boekscout kan iets voor je betekenen. Ieder manuscript dat binnenkomt wordt met respect beoordeeld en het maakt niet uit met welk genre of thema je bezig bent.

Boekscout kan je daarnaast ook helpen met het zelf uitgeven van je boek. Ze bieden hun deskundigheid aan en ze gaan er echt voor om ook jouw boek tot een perfect eindresultaat te brengen. Kijk vooral eens op deze pagina’s om te zien wat ze voor jou kunnen betekenen:

https://www.boekscout.nl/uitgeven

https://www.boekscout.nl/eigen-beheer


Pumbo.nl

Pumbo.nl richt zich op auteurs, organisaties en bedrijven die graag hun eigen boek uitbrengen. Wie weet loop je zelf al een hele tijd rond met het idee om een boek uit te brengen? Of heb je, net als ik, een Word-document vol met ideeën, aantekeningen en personages?

Pumbo kan je helpen om van deze droom en losse aantekeningen een compleet boek te maken. Hierbij ondersteunen ze je bij alle aspecten van het proces: van het drukken van de boeken tot aan de marketing ervan. Op hun site vind je veel informatie en inspiratie om ook jouw boek tot een succes te maken. Kijk zelf eens op deze pagina’s om een beeld te krijgen van wat ze voor jou kunnen betekenen:

https://www.pumbo.nl/boekuitgeven

https://www.pumbo.nl/boek-drukken

en_GBEnglish